Vem är din våta dröm? Vill ni att jag ska avslöja min? Jag har inte en speciell typ utan attraheras av väldigt många olika män. Det kan handla mer om än blick, en röst eller fingrar mer än ett speciellt utseende. Det går även i perioder – ibland är jag sugen på en äldre mogen man med gråsprängda tinningar som vet vad en kvinna vill ha och ibland fantiserar jag om en stark och vältränad yngling. Ofta fantiserar jag även om kvinnor…

Just nu är det just en yngling som florerar i mina fantasier då jag smeker mig själv. Efter att ha sett honom på tv en gång i veckan en tid nu känns det nästan som att jag känner honom och det gör fantasierna bara ännu mer intensiva och äkta. Han är lång, han är mörk, han har en intensiv blick och ett sätt som är självsäkert utan att vara kaxig. Jag pratar om Daniel, från Sveriges Mästerkock. Det han gör med mig i mina fantasier är helt barnförbjudet och väldigt svettigt och hett.

Mina fantasier handlar ofta även om främlingar. Kanske någon jag sett på tunnelbanan och som gett mig det där pirret mellan benen. Någon som blött ner mina trosor utan att ens veta om det. Väldigt ofta onanerar jag till minnet av män som besökt mig här på Club Kino. Någon jag delat säng eller badat jacuzzi med. Någon som etsat sig fast i min hjärna efter en intim och skön stund. Det är nästan de bästa våta drömmarna då de handlar om män som jag upplevt njutning med. Jag försöker hålla kvar känslan och minns hur det kändes när han tog på min kropp, hur jag dansade för honom och hur hans andedräkt var het mot min hals….

 

vem är din våta dröm?

Vem är din våta dröm? Är det kanske jag?

XOXO

Sandy