Jag såg min granne ha sex, and i loved it!

Jag råkade se detta genom deras sovrumsfönster precis när de hade satt igång så jag blev åskådare till både förspel, själva sexakten och bådas orgasmer. Då det var mörkt ute och de hade en lampa tänd var allt väldigt tydligt så jag såg både glänsande ollon och rakad mus och en hel del annat smått och gott. Självklart blev jag upphetsad och började ligga med mig själv och fantiserade om att jag var med dem, i deras älskog.

De måste ha varit ett par för man kunde se hur de kände varandras kroppar och lust och visste precis vilka knappar de skulle trycka på för att partnern skulle explodera av njutning. Han började med att slicka henne och sättet han borrade in hela sitt ansikte i hennes underliv på, var helt fantastiskt. En sådan passion och lust är det sällan man skådar. Han riktigt dök in och slickade, sög, roterade och gav verkligen allt.

Hon kontrade med att slicka honom där bak. Han älskade det. Hon fortsatte med pungen och gav den en het omgång men väntade sedan med att suga av honom. Hon lät honom vänta på något gott och jag kunde se hur han riktigt skälvde av kåthet och bad henne att stoppa in hans mandom i munnen. Hon log och retades och gav honom en strippshow med lapdance istället. Det var extremt upphetsande för mig och det var det som gjorde att jag kom. Hennes kvinnliga former, den heta dansen, de yppiga brösten och hennes långa märka hår som snuddade hennes skinkor. Mmmmmm, en riktig snygging.

Jag såg min granne ha sex och det gjorde mig våt!

Jag funderar nästan på att lägga en lapp i deras brevlåda med en förfrågan om jag får vara med nästa gång 😉 Jag är dock mer sugen på den kvinnliga skönheten än honom dock…

jag såg min granne ha sex

XOXO

Sandy