Ta av dig kläderna!

Ta av dig kläderna!

Massor med män har förgyllt våran natt här på klubb KINO! Mässa i stan och det brukar resultera i många besök! Älskar er- och det vet ni ju redan 😉 Inte för att jag har något emot kvinnor – som jag sagt tidigare så har jag världens bästa arbetsplats. Den förgylls ständigt av en massa sexiga män som ger mig uppmärksamhet, uppskattning och bekräftelse, men jag har också turen att omges av mina otroligt sexiga kollegor som jag ser i princip nakna varje gång jag jobbar!  Nu gillar jag när vi bär våra sexiga outfits – men jag gillar lika mycket när de åker av! 😉

Jag tilltalas av hela kvällen från start- från när jag vaknar, tar mig till gymmet – ibland går jag direkt till jobbet från gymmet. Jag tar en dusch, fixar en kaffe- sätter mig i loungen och målar  mina naglar,  sminkar mig , fixar håret. Kollegorna kommer en efter en och snart har lugnet lagt sig och det är full fart med skvaller och skratt – kvällen är igång! 

Ja..som sagt, jag gillar sexiga outfits -framförallt sexiga underkläder! Men vet ni nyttan av att vara naken? Det är inte bara skönt – för jag älskar ju att klä av mig…men det har faktiskt sina fördelar. Dels därför att vi i dagens samhälle ofta klär oss i tajta träningskläder- eller till vardags i åtsittande tajts och jeans som gör att våra mest “intima delar” sällan får andas. Därför är det inte bara en myt om man framförallt bör sova naken – det fyller sin funktion! Så – om du är en av de som sover med underkläder eller pyjamas – Ta av dig kläderna!  Finns inget bättre eller sexigare än att sova naken! Speciellt nyduschad och i en nybäddad säng… 

Visste du exempelvis att man sover bättre med en svalare kroppstemperatur? Det gör att vi går ned i varv. Går vi ned i varv minskar stresshormonet kortisol – vilket leder till bättre sömn och du slipper vakna upp varm och svettig. Dessutom- hur mycket föredrar du inte att värma den du sover med?  Här pratar vi sex!…Som om det inte var nog så ökar förbränningen när vi håller oss svala. Så – en ökad kaloriförbrukning, mindre stresshormon- och- att sova naken med din partner  -Behöver jag säga mer?  

Ta av dig kläderna!  

Pussar! Kenzie 

 

 

 

 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen