Vad jag blir kåt av? Ja, det ska jag nu avslöja för er mina kära och snuskiga läsare. Varje dag får jag mail från män som undrar vad som hetsar upp mig. De mailar mig säkert med en hemlig önskan om det är just de som får vara med och göra mig våt i trosan. Gärna så det rinner ner längs med låren.  😉

Pegging – att få penetrera en man med en strap-on är min största fantasi som ofta blir verklighet. Att se hur han njuter när jag masserar hans G-punkt med dildon är oslagbar. Målet är självklart att lyckas ge honom en skön prostataorgasm. Att det hetsar upp mig så mycket beror på maktkänslan det ger – att det är jag som är ”in charge”

Filma – jag filmar ofta mig själv när jag har sex och tittar sedan på det när jag onanerar. Det finns nästan inget mer porrigt än det- att se sig själv ha sex. Kalla mig narcissist men jag hävdar att ett bra självförtroende ger det bästa sexlivet.

Onanishow – att pulla framför en partner, eller allra helst – någon okänd som bara råkar se. Att se hur han blir vild av upphetsning när jag suger på mina fingrar både innan jag sätter igång och under tiden, för att smaka på mina egna safter….

Dogging – när jag först hörde talas om detta fenomen blev jag helt lyrisk. Som jag längtat efter just det. Det handlar alltså om att ha sex på offentliga platser, med främlingar och gärna framför tjuvkikare. Vi hittar varandra via forum på nätet och bestämmer tid och plats. Ibland agerar jag bara åskådare men som oftast är jag med och blir påsatt så det står härliga till (ps. glöm inte gummit om ni är nyfikna på dogging)

Detta är vad jag blir kåt av. Vad kåtar upp dig?

vad jag blir kåt av

 

XOXO

Sandy