Hur snuskig är du egentligen? Har du någon gång kommit på dig själv med att fantisera om riktigt snuskiga saker? Nästan så dirty att de är förbjudna. Eller så mastiga att du aldrig skulle våga berätta dem för någon?

Vi har alla våra fantasier och fantasier är bra för oss. Både för kroppen och för vår mentala hälsa. Särskilt vid en skön runk då upplevelsen blir så mycket härligare om man har en kinky story att onanera till.

Anyways, min fantasi är nog snuskigare än de flesta och många av mina fantasier vågar jag nog aldrig berätta för någon men några kan jag nog bjuda på….

En fantasi jag ofta kommer tillbaka till är en där jag står på alla fyra på golvet i en dusch. En het blondin med långa ben och stora tuttar ligger under mig och smörjer in mitt kön med raklödder varpå hon rakar min mus. Helt len. Hon gör det med mjuka och lätta tag och det är väldigt erotiskt. Varmt vatten strilar på oss båda och vi är hala och våta. På alla sätt och vis. När hon är färdig sköljer hon försiktigt av mig och börjar slicka mig till orgasm.

hur snuskig är du?

I en annan ligger jag naken på ett bord i en stor sal med röda tjocka sammetsgardiner.  Ett gäng män, säkert 50 stycken, iförda masker, turas om att sätta på mig. Ingen vet vem den andre är och det hela är mycket mystiskt och porrigt. Hela salen osar sex och efter ett tag har jag sex med flera stycken samtidigt. I alla hål och på alla sätt. Jag har till och med 2 lemmar i min mun samtidigt som jag har en i musen, en i rumpan och en i varje hand.

Hur snuskig är du? Kom och viska dina fantasier i mitt öra….

XOXO

Sandy