Varför spara allt “kul” till helgen?

Vilken vecka vi lägger bakom oss. Internationella Kvinnodagen, snön hittade tillbaka till Stockholm och Melodifestivalen avslutade helgen!

Det är dags för en ny vecka och en av de sakerna jag gillar med det här jobbet är att man jobbar olika dagar varje vecka! Ibland jobbar jag några veckodagar och är ledig på helgen, en annan vecka kan jag välja att endast jobba på helgen och exempelvis vara ledig måndag-torsdag. Det innebär att jag kan ta hand om mig själv på bästa möjliga vis på det sättet som passar mig. Kan tycka att det är otroligt skönt att vara ledig på veckodagarna när alla andra jobbar. Då slipper jag vara på gymmet kl 18 när alla andra är där. Jag kan börja morgonen med ett träningspass, uträtta ärenden på stan och slippa all trängsel. Jag har också möjlighet att göra ”vardagen” lite roligare. Gå ut en tisdag eller onsdag kan jag tycka är betydligt trevligare än en fredag exempelvis! Nästan lite semesterkänsla på det! 🙂 Men jag får också mer tid att planera en spännande dejt och skämma bort någon 😉 Jag är kanske inte stans mästerkock men några paradrätter har jag. Vilket innebär att när den man jag ska träffa har slutat jobbet har jag hunnit fixa en trevlig middag, köpt något gott vin och har han tur öppnar jag utan någonting på mig…Vem vill inte få den överraskningen en måndag?

Varför spara allt ”kul” till helgen? 😉 

Men vi gillar olika… Vi är vanemänniskor och många föredrar att jobba måndag till fredag 8-17. Samma rutiner, dag in och dag ut. Så visst är det bra att vi är olika! Jag för min del skulle bli extremt uttråkad. Hur fungerar Du? Som tur är har vi ju öppet varje dag vilket innebär att vad du än föredrar så finns alltid möjligheten att hitta till oss! Överraska en vän eller skäm bort dig själv. Eller låt Stockholms sexigaste strippor skämma bort dig!

Puss! Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen