Alltså, jag kan gå runt en hel dag och tända på människor jag ser och vara konstant upphetsad. Gör ni också så? Ibland älskar jag det men ibland kan det vara lite jobbigt. Att vara kåt är ju så klart skönt och härligt men om man inte har möjlighet att få utlopp för sin lust kan det vara riktigt frustrerande.

Som igår till exempel så åkte jag tunnelbana till jobbet. Då jag bor en bit utanför tullarna så tar det ungefär 25 minuter hemifrån mig till jobbet. Vet ni hur mycket snyggt folk man hinner se på den tiden? Väldigt många, I tell ya! Stockholm fullkomligt vimlar av snygga och sexiga killar, tjejer, män och kvinnor. De luktar dessutom så gott och är så stylish. Så, där sitter jag upphetsad och våt på tuben utan att kunna göra någonting åt det.

Det är nästan ännu värre på gymmet. Svettiga, vältränade och heta kroppar överallt.

konstant upphetsad

Det är inte alltid kul att vara konstant upphetsad alltså.

Sen kommer jag till jobbet efter att ha kåtas upp under en hel tunnelbana-tur och sitter i ett rum fyllt med nakna och svinsnygga tjejer. De springer runt med sina yppiga rumpor och runda fasta bröst och doftar bara så gott. Mmmm! Stackars mig! Eller? 😉

Som om inte det vore nog så fylls Club KINO med heta killar och män. Den ene snyggare än den andra.

Jag har seriöst funderat på att köpa en trosvibrator jag kan ha på mig. Både på tunnelbanan och på jobbet. Så jag åtminstone får stimulans och orgasm (om än i hemlighet)

konstant upphetsad

Eller så kanske någon av er män som besöker oss kan ge MIG en erotisk massage? Det vore något det 😉

Vad gör ni i kväll förresten? Själv är jag ledig och sitter i soffan med en påse chips och tittar på Let’s Dance. En riktig myskväll med andra ord.

XOXO

Sandy