Mysa, hångla, smeka, petting eller ligga?

Jag älskar att mysa, kelas, hångla och att bara ligga och smeka varandra. Riktigt intimt och kärleksfullt så man blir helt röd om kinderna av förälskelse. Att ligga kvar i sängen en hel dag och titta på film, beställa mat online och tillfredsställa varandra om och om igen. Det är bara jag och han som existerar och vi glömmer allt annat. Vi glömmer vardagen, städningen, att vi står fel-parkerade och att det snart blir mörkt men att vi inte ens gått upp.

Det är sådana dagar jag har det bästa sexet. Att komma någon så nära och bli så intim med någon leder ofta till det allra hetaste sexet. Sexet där sängen nästan går sönder. Sexet där man blir så svettig, röd, upphetsad och vild att man nästan inte ser något. Man blir liksom ”sex-blind” Har ni varit med om det själva? Man förlorar nästan alla sinnen och det enda man kan fokusera på är hur kåt man är. Lusten…

hångla

Under dessa heta stunder jag gärna testar något lite mer kinky. När jag är så kåt att det vanliga sexet inte riktigt tillfredställer. Då vill jag bli bunden, piskad, dominerad och hunsad med. Jag vill att han tar tag i mig riktigt hårt och kastar ner mig i sängen så jag nästan studsar ur den. Sen vill jag att han binder mig hårt, riktigt hårt, så jag inte kan röra en enda kroppsdel. Det hårda repet skär in i huden och det är så upphetsande. Sen tar han mig hårt. Mmmmm! Så hett!

hångla

Men, ibland nöjer jag mig bara med att hångla. Långa, djupa och intensiva kyssar. Så sensuella att håren i nacken reser sig. Ibland tycker  jag till och med att hångla kan vara mer intimt än sex.

Vad tycker ni?

Kom gärna in och berätta.

XOXO Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen