Internationella kvinnodagen! Kom och fira oss!

Onsdagen den 8:e mars är det Internationella Kvinnodagen! Ja hur skulle ni män klara er utan oss heta sexiga kvinnor som förgyller er tillvaro? 😉

Skämt åsido, men  för att ge en  kort historia om varför denna dag existerar så instiftades den Internationella Kvinnodagen redan 1910. Till början för att lyfta kvinnors rättigheter, framförallt rösträtt. År 1977 införde FN en gemensam internationell kvinnodag. En dag som skall uppmärksamma kvinnors ojämställdhet och situation världen över. I somliga länder ses den till och med som en nationell helgdag! Det ser självklart väldigt olika i olika länder, men som alltid älskar jag att vi får en möjlighet att fira något så varför inte fira alla våra flickor här på Club KINO?! 🙂 Här råder allt annat än att vi kvinnor är ojämställda! Tro mig! 😉

Vad gör du för att fira kvinnorna i ditt liv denna dag? Fru, flickvän, mamma, syster?…

Här hittar du starka självständiga kvinnor som är trygga i sin sexualitet! Kvinnor som älskar att visa upp sig och sina sexiga kroppar i snygga outfits och som njuter av att män hänförs utav dem!

Jag älskar att vara kvinna. Jag älskar allt som har med kvinnlighet att göra. Att fixa naglarna, håret, sminka mg. Klä mig i sexiga underkläder och för övrigt- kläder som framhäver mina former! Jag tycker om att ta hand om mig själv, jag rakar mig så att jag alltid är len, smörjer in hela min kropp så att den håller sig mjuk och doftar gott…

Jag älskar att gå upp på scenen, bjuda på en show, dansa av mig kläderna och se hur du som gäst älskar det du ser! Att hänföra en man med att visa upp mig och min kropp…Obetalbart! Kvinnor också för den delen 😉

Vi glömmer inte er män. Den internationella mansdagen infaller den 19:e november, och avser att fokusera på mannens hälsa och välbefinnande. Att lyfta fram manliga förebilder och att fira mannens positiva bidrag till samhället  😉 Men just idag, onsdagen den 8:e mars, är det fokus på oss kvinnor! :*

Internationella Kvinnodagen! Kom och fira oss! 

Puss Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen