Jag har haft så mycket våta drömmar senaste tiden. Många fler än vanligt. Jag brukar kanske ha några i veckan men nu har det varit varje natt. kanske beror det på att jag streck-kollat ”Game of thrones” ? En serie som innehåller en massa naket, riktigt hett sex och sex som är lite mer än det ”vanliga”.  Många av skådisarna är så sjuuuukt heta också. Jag blir alldeles till mig när jag tittar. Tråkigt nog så slutade seriens sexigaste man, Khal Drogo, i första säsongen. Han var så brutal när han hade sex. Det pirrade riktigt skönt i trosan och jag ska erkänna att jag spolade tillbaka många gånger och tittade på sexscener med honom.

våta drömmar

Men, tillbaka till mina våta drömmar…

De har varit av det mer kinky slaget. Så kinky att jag vaknat helt vimmelkantig. De har dessutom känts så verkliga. I natt drömde jag att jag var fastbunden i ett ko-bås och blev mjölkad med en mjölkmaskin. Bredvid mig stod en massa riktigt snygga tjejer fastbundna och blev mjölkade även de. Alla hade rejält stora bröst och mjölken skvätte överallt. Och alla stönade. Vi älskade det. Vi var fastbundna och kunde inte smeka oss själva så alla var frustrerade och superkåta.

våta drömmar

Till slut fick vi komma loss och våra bröst var helt röda och svullna av allt pumpande och vi var så våta att vi slängde oss över varandra och hade en enda stor orgie. Jag vaknade av att jag kom. Var tror ni dessa fantasier/drömmar kommer ifrån? Skönt var det i alla fall. Jag har inte vågat berätta för någon annan om dessa drömmar. Tur jag har er, jag vet att ni förstår mig 😉

våta drömmar

Brukar du drömma våta drömmar och vad brukar de i så fall handla om? Kom hit och berätta!

XOXO

Sandy