Vår-pilsk är jag. Nästan så det bubblar i hela kroppen. Värmen gör verkligen under för humöret, sexlusten och ja, allt…

Dessa ljusa och lite varmare kvällar har bidragit till att vi haft extra många besökare här på Club Kino och alla har varit på ett sprudlande humör. Det har varit så härligt. Det märks verkligen på alla oss flickor att sommaren är på väg. Det fnittras, hånglas (ja, vi tycker mycket om varandra men det har ni nog redan räknat ut) tafsas och skrattas för tiden, i vårt omklädningsrum.

På väg upp på dansgolvet får man alltid en dask i rumpan eller ett nyp i bröstvårtan av någon av tjejerna. Det är så mysigt.

vår-pilsk

Sedan skadar det ju inte heller att jag jobbar tillsammans med ett gäng underbart snygga, sexiga, villiga och syndiga tjejer. Det bästa är att vad jag än är sugen på – en brunett, en eldig red head, en lång blondin, en bystig, en med små och uppnosiga tuttar, en med en skönt stor gungande rumpa, en kinky, en dominant, en undergiven – ja you name it. Alla typer finns här. I Love it!

Jag och en kollega var ute och drack ett glas vin i vårsolen tidigare idag och det slutade med en härlig stund hemma hos henne, innan vi började bege oss till jobbet. Har jag tur kan jag få en omgång till med henne under nattens lopp. Ni skulle se henne, hon är nästan 180 cm lång och har långt och  blont hår som räcker ner till rumpan. Och vilken rumpa sen, Kim Kardashian kan slänga sig i väggen. En riktig gudinna är hon, min kollega.

Vad är du sugen på? Är du också lite vår-pilsk?

Kom till oss, vi har som sagt alla sorters flickor så det finns garanterat någon för dig och jag lovar dig att du kommer att bli omhändertagen som du förtjänar…

XOXO

Sandy