Vågar du en trekant? Jag älskar gruppsex. Det enda som kan vara negativt är om någon får mer uppmärksamhet än jag. Jag vill ju alltid vara i centrum. Dock älskar jag att se andra njuta och att det är jag som ger dem den njutningen. Och vid gruppsex så är det ju fler som jag kan göra skönt för samtidigt och blir då självklart själv kåt. Ett virrvarr av kön, naket, kroppsvätskor, hål, lemmar, tuttar, sug, slik, penetration och stönanden.

vågar du en trekant

Min senaste trekant bestod av mig och 2 andra tjejer här från klubben. Vi passade på då vi hade lite tid innan vi skulle börja jobba. Vi tänkte att det blev en perfekt start på en spännande kväll och natt. Ett sätt att slappna av och släppa alla hämningar. Vi passade på att smita in i ett av våra jacuzzi-rum där vi klädde av oss och hoppade i det varma och bubblande vattnet. Vi plockade med oss både dildos och en strap on från butiken på övervåningen.

Det var händer och munnar överallt. Det bubblande vattnet gjorde att man inte alltid såg vem det var som fingrade en. Helt plötsligt hade jag ett finger i rumpan men då vi alla tre var mitt uppe i hett hångel hade jag ingen aning om vem det var som vågade ge mig en skön anal-pullning. Inte mig emot, jag bara tackade och tog emot och stönade högt av välbehag. Vi turades om att ha på oss strap on och alla tre fick bli påsatta. Det ska vara rättvist, eller hur!? 😉

Vågar du en trekant?

Hur skulle din trekant se ut? Du själv plus 2 tjejer eller kanske en het man och en sexig kvinna? Eller kanske enbart män? Allt är tillåtet. Så länge ni njuter och har roligt. Våga lite och släpp hämningarna.

 

XOXO

Sandy