Sexiga trosor – vad innebär det för dig? Är det en string där det egentligen inte är ett tyg utan bara en tunn tråd? Är det ett par svarta genomskinliga spetstrosor där man kan ana det lilla hålet genom det ? Är det ett par sportiga boxershorts där rumpan kommer till sin rätt? Är det kanske ett par ”knulltrosor” med ett hål i genen? Jag kallar dessa trosor ”alltid redo” och jag älskar dem….

Är du kanske en av dem som tänder på de lite större modellerna, de så kallade mormors-trosorna? Oskyldiga men syndiga. Kombinationen av de två är nog det som tänder så många. Lite förbjudet liksom 😉

Oavsett vad du tänder på så kan vi väl komma överens om att trosor är upphetsande!?

sexiga trosor

Jag älskar hur tyget lägger sig på och runt musen. Hur man anar skåran och hur trosan ibland åker in mellan blygdläpparna och riktigt masserar dem. Tyget mot klittan är sååå skönt…. Särskilt när trosorna är lite kalla. Det pirrar i hela kroppen då. Jag älskar även hur tunna stringtrosor nästan gör lite ont mellan skinkorna. Ont på ett skönt sätt så klart.

Sexiga trosor.

 

Att de dessutom sitter i vägen gör att man bara vill slita av dem och sätta igång. De gör det hela lite oåtkomligt och det är upphetsande i sig. Nästan som att man gör något man inte får, när man tar av dem. Att de egentligen ska behållas på. Men, vem kan hålla sig från att ta av dem? Inte jag i alla fall. Jag drar av mina söta kollegors trosor i tid och otid. Bara för att få en glimt av deras söta små möss. Sluuuta säger de men jag vet att de älskar det. De älskar att visa upp sig lika mycket som jag. Det är ju därför vi älskar vårt jobb här på Club Kino.

XOXO

Sandy