Fira Valborg med oss!

Då är det snart dags igen! Dagen/kvällen/ natten då vi på riktigt välkomnar våren! Eller- övergången från vintertid till sommartid för att vara mer noggrann 😉  Valborgsmässoafton – på lördag händer det och våra flickor  är tokladdade som vanligt! Just för att vi vet att Valborg betyder fest och vi vill ju såklart att ni ska få den absolut bästa upplevelsen man kan ha en kväll som denna! 

Alltid vill vi ha någon anledning för fest och detta är verkligen en av de dagarna på året vi är som mest festglada! Runt om i landet tänds det brasor och har gjorts ända sedan medeltiden! Då för att bland annat skyddas ifrån magiska krafter…Dessa magiska krafter kan jag dock inte lova att du skyddas ifrån när du kliver in på Club KINO.  Kom hit och Fira Valborg med oss   så lovar jag att du kommer uppleva magi i form av Club KINOS förföriska, sexiga flickor som längtar efter att få ge dig en natt du sent kommer att glömma 😉 

Svensexa?

Det är också i dessa tider det vankas bröllop – Glöm inte att ge din vän en oförglömlig dag/kväll tillsammans med vännerna! Bästa svensexan börjar eller avslutas här! Det absolut bästa är att boka den privat hos oss – då är ni här på dagtid/kvällstid innan klubben öppnar med några utav våra tjejer och vi skräddarsyr den efter era önskemål – Så otroligt uppskattat och er vän  (och alla ni andra såklart) får tjejernas fulla uppmärksamhet! 

Men först- Planera in denna lördag! Kom hit och fira Valborgsmässoafton med Stockholms syndigaste och hetaste strippor! Låt det bli Din bästa start på sommaren, precis så en riktig utekväll ska vara! 

Hoppas vi ses! Puss & Kram Kenzie