Jag vill ha dig! Ja, Dig, just Dig! Jag saknar dig och längtar efter dig! Kom hit till oss på Club Kino så ska jag ta hand om dig, som du förtjänar. Vi kan ligga i en skön säng och bara njuta eller skåla i bubblande skumpa i ett hett och skönt bad.

Vi kan börja med att jag sätter mig i ditt knä, redan ute i lokalen. Jag gnider min rumpa lite lätt mot ditt skrev. Jag viskar och stönar i ditt öra och du kan se hur mina bröstvårtor blir styva av upphetsning. Vi går vidare ner mot ett privatrum där du får en het lapdance. Jag dansar för dig, bara för dig. Du är min och jag är din! Inget annat existerar.

Jag strippar sakta men säkert av mig plagg för plagg och jag kan se hur du njuter. Du äter upp mig med blicken och jag älskar det.

Jag vill ha dig!

jag vill ha dig

Efter dansen ger jag dig en skön och avslappnande massage. En erotisk sådan. Du får en skön känsla i kroppen och all stress släpper. Du känner dig oövervinnelig och natten har ännu bara börjat. Det blir nu bara bättre. Vi njuter av varandra och gör tiden vi har till den bästa tänkbara.

I natt är du min älskling och jag din. Du får gärna viska det i mitt öra – att du älskar mig. Det ger mig pirr i hela kroppen. Att få vara din är det jag vill! Min alldeles egna man, så stor och stark och sexig. Jag visste redan, så fort jag såg dig, att det skulle vara du och jag i natt. Det kunde inte bli på något annat sätt. Jag bara skulle fånga din gunst!

Du vet att jag finns här så fort du saknar mig. Jag väntar på dig här. Alltid.

XOXO

Sandy