jag vill vara speciell för dig

Tänk om ni män hade en aning om hur mycket en kvinna anstränger sig för att få er uppmärksamhet! För att inte vara ”en i mängden”. Vare sig vi ses för en natt, några timmar eller under en längre tid vill man alltid vara ”speciell”. Precis som Du blir speciell för mig.

Vi älskar det. Tiden vi lägger ned på hår, naglar, smink, träning…så tro inte att det  är en uppoffring! – Jag älskar allt som har med just utseende att göra- vi lever i en sådan värld där mycket handlar om det yttre. Det får mig att känna mig kvinnlig. Att ta hand om mig själv- gå till gymmet- känslan efter ett träningspass, att känna mig stark, snygg, sexig- att lägga tiden på mig själv efter en dusch med en inpackning i håret, måla mina naglar. Sätta på mig ett snyggt set underkläder – med vetskapen om att få se din min senare när du drar av mig mina kläder…att visa upp den kroppen jag jobbar hårt för. Jag älskar att vara kvinna och jag älskar uppskattning -vem gör det inte? 😉 Kanske är det därför jag jobbar med det jag gör 😉 

Allt det du ser- ligger det tid och tanke bakom. Jag rakar inte benen eller andra delar en dag i veckan. Jag gör det varje dag för att de alltid ska vara lena och mjuka. Jag smörjer in hela min kropp varje gång jag duschar för att den ska lukta gott och vara skön att ta på… 

Men hur mycket vi än gör det för vår egen skull, för att vi själva ska må bra – så ta åt er. Vi gör det också för er skull. För att ni ska se oss, och för att ni ska gilla det ni ser. Och för att inte vara ”en i mängden”. 

Jag vill vara speciell för dig…

Puss! Kenzie 

Jag vill vara speciell för dig