Den sexiga sekreteraren, det är jag! En av mina fantasier, som jag länge haft, är en där jag är sekreterare hos en mycket högt uppsatt man. Han har mycket makt och är sträng och är alltid väldigt upptagen. Det är knappt att han ser åt mitt håll trots att jag varje dag ser till att vara sexig, dofta gott, ha sexiga men propra kläder (svart pennkjol och en vit, skir blus där man anar konturerna av mina välfyllda bröst) mitt tjocka och långa hår är uppsatt och i öronen har jag vita pärlor. Under kläderna har jag dock de slynigaste underkläderna. Varje dag. Även om ingen ser dem blir jag våt av tanken på att jag under de fina kläderna är jag en sköka. Kanske i hopp om att bli inkallad till chefens kontor med order om att strippa av mig allt?

Att han har mycket makt tänder mig extremt mycket. Jag blir våt av hans sätt att knappt se på mig. Trots att jag är hans egna sekreterare är jag osäker på om han ens vet mitt namn. Det gör mig ännu mer kåt. Jag ser alltid till att snudda vid hans starka och manliga händer när jag ger honom viktiga papper eller hjälper honom med diverse saker…

Den sexiga sekreteraren

En dag ber han mig komma in till sitt kontor. Jag blir nervös och tror att jag gjort något fel. Kanske har jag glömt en viktig rapport? När jag kommer in på hans rum sitter han naken med ett gigantiskt stånd. Utan att tala till mig drar han av mig alla kläderna, ser de slyniga trosorna och böjer mig sedan över hans skrivbord och börjar smiska mig på rumpan som blir helt röd. Därefter, fortfarande utan att prata, sätter han på mig i rumpan, bakifrån mot skrivbordet…..

Den sexiga sekreteraren, det är jag – vill du vara min chef?

 

XOXO

Sandy