Min mus är helt fantastisk så jag tänker ägna hela detta inlägg åt min sköna mus. Tänk hur mycket njutning den ger mig. Den förtjänar verkligen det bästa.

Till att börja med älskar jag hur den ser ut. Så vacker, så liten och så trång. Som en liten tonårs-mus. De perfekta blygdläpparna omfamnar min lilla kärleksknopp och det lilla hålet är alltid fuktigt och glänsande då jag ständigt är en smula våt. Som den lilla sexoholic jag är. Det finns alltid något att bli upphetsad av. Det kan vara trosan som skaver lite skönt mot klittan eller en het man eller kvinna som går förbi och tittar på mig med en kåt blick. Då pirrar det till direkt.

Självklart vaxar jag alltid musen så den är len och fin. Så man kan se allt, och känna allt. Jag smörjer även i den dagligen med en ekologisk olja. Bara det finaste är gott nog åt min vagina. När jag smörjer in den passar jag alltid på att smeka mig själv. Den kladdiga oljan ihop med mina fingrar gör att jag alltid kommer riktigt fort. Ibland lite för fort, så jag får stanna upp för att dra ut på det lite. Vill hinna njuta riktigt mycket innan orgasmen. Jag brukar tvinna klitoris mellan de inoljade fingertopparna. Försiktigt. Kan riktigt känna hur det pulserar då.

Min mus är helt fantastisk!

 

min mus är helt fantastisk

Jag tränar muskulaturen i musen varje dag dessutom. Med knipkulor. Så den ska hålla sig i form och alltid vara trång. Och att krama kuken med mina slidmuskler är bland det bästa jag vet. Männen blir som galna när de känner hur jag masserar deras lem med min pussy. Ett hett tips till alla kvinnor där ute – håll musen i form. Sexet blir bättre, ni får intensivare orgasmer och männen kommer att dyrka marken där ni går.

 

XOXO

Sandy