Kicken av att dominera och domineras...

Äntligen är värmen här och uteserveringarna lockar – och gör iallafall mig ännu mer sugen på fest!

Älskar känslan när man precis klivit ut från duschen- fortfarande helt varm av vattnet som ligger kvar på kroppen , doften av rent, musiken i bakgrunden. Korkar upp en flaska kyld rosé – lägger i några isbitar i glaset och känner hur den kylda drycken sakta rinner ned i halsen. Vetskapen om att jag är ledig och har god tid på mig att göra mig i ordning inför kvällen som jag tänker ägna helt åt en man som länge funnits i mina tankar. Vi har sms:at en hel del och båda vet vad vi är ute efter. Ikväll handlar det om dominans. Att dominera och låta sig domineras. Att helt lägga sitt förtroende i någon annans händer- låta den andra ha makten och kontrollen. 

Kicken av att dominera och domineras…                                                                                                                                                                                                                                                         

Jag får en kick av att domineras…Att vara undergiven. Att helt ge makten till en man som attraherar mig något oerhört. Han bestämmer allt. När saker ska ske- hur de ska ske. Det tänder mig att se hur han njuter av att vara den som bestämmer och han vill höra mig be. Be honom att sluta. Be honom om mer. Han använder sig av handbojor, av piskor och av rep…Självklart har vi koder så vi båda vet om vi ska sluta. Jag sa OM….;) 

 Sedan byter vi….Min tur att dominera. Min tur att bestämma. Ikväll ska jag få sätta på honom. En riktigt stor dildo är inhandlad och jag har ett ordentligt strap on -bälte för att få känslan av att jag verkligen knullar honom på riktigt. Rejält med glidmedel och jag ska ge honom en upplevelse han aldrig kommer att glömma…

Känslan av att ha makten – eller att vara helt maktlös…Vilket föredrar du? 😉

Vi ses 😉 Puss! Kenzie 

Kicken av att dominera och domineras...