Sova naken

Våren gör oss redo för romantik och erotik! 

Löning förra veckan och våren kom till Stockholm! Helt fantastiskt med femton grader ute! Vårsolen värmer så otroligt skönt! 🙂 Satt ute på balkongen med filt och ett glas vin, helt fantastiskt! En hel del gäster hittade till oss hela förra veckan och i helgen! Kul! Kanske beror det på att solen plockar fram vårkänslor och vi blir allt mer sugna på romantik och erotik! 😉 

Solen gör det också betydligt varme inomhus, så om man inte alltid gör det är det dags att ta av sig kläderna innan man kryper ned i sängen! Finns inget bättre än att sova naken! 😉

Sova naken 

Det är inte bara helt underbart att kliva ned naken efter en dusch i en nybäddad säng, det har faktiskt hälsofrämjande egenskaper! Att sova naken hjälper framförallt den som är väldigt stressad! Visste ni att stressen i kroppen minskar med en svalare kroppstemperatur?  Värme gör att stresshormonet kortisol ökar, så av med kläderna innan ni går och lägger er! (Och ha gärna fönstret på glänt så blir det ännu skönare! ) 

Dessutom är det en fantastisk frihetskänsla att vara utan kläder(!) vilket får pulsen att gå ned och  kroppstemperaturen regleras.

Blodcirkulationen förbättras vilket gör att man sover djupare och vaknar mer utvilad! Detta med hjälp av hormonet melatonin som är kroppens naturliga sömnhormon. 

Vem älskar inte att sova naken tillsammans med någon?  Finns inget bättre än att vakna mitt i natten för att ha lite skönt sex, en härlig orgasm för att sedan somna om! Jag sover alltid naken! Ensam eller med partner, men föredrar ju såklart att ha sällskap! Att sova med någon naken ger närhet som i sin tur  utsöndrar hormonet Oxytocin. Ett hormon som fungerar som avslappnande och med det minskar både stress, ångest, rädsla och aggressivitet! 

Sova ensam eller med sällskap?

Läste ni Lexies inlägg om trekantSpännande det där, och en väldigt vanlig fantasi! Jag har endast varit med två män, så jag kan inte uttala mig om hur det skulle vara med en till kvinna. Visst har jag fått frågan, men det har faktiskt aldrig intresserat mig. Jag är nog för ego! Jag vill vara drottningen i sängen, inte ha någon konkurrens! 😉 De männen jag var med var väldigt bra vänner, och jag kände dem båda, vilket gjorde det helt fantastiskt! Det handlar om tillit, förtroende och vad man är bekväm med! Men med tanke på allt det positiva med närhet och att sova naken, varför inte sova med två? 😉 Eller föredrar du att sova ensam?

Påsken närmar sig! Glöm inte att vi har öppet alla dagar i veckan 21:00-07:00! Även i påsk! Kom och besök våra sexiga flickor utklädda till små bunnys! :* 

Puss! Kenzie  

Vill du läsa mer?

senaste inläggen