När du och din kompis råkar vara kåta på en samma kille kan lösningen vara en trekant. Till skillnad från min kompis har jag aldrig gjort det. Det betyder inte att jag är pryd men jag har alltid nöjt mig med en sexpartner. Självklart så har jag fantiserat om sex med fler än en partner. Dessa har oftast inkluderat mig och flera killar, förutom några enstaka gånger. Huruvida denna trekant blir en verklighet eller inte återstår att se. Alltså jag är inte intresserad av tjejer på ett sexuellt sätt. Eller vet jag kanske inte om det då jag inte har provat?

trekant

Hon är het

Jag kan säga att den här tjejkompisen är i alla fall den tjejen som jag skulle välja om det nu var så. Hon är vacker, hon har en fin kropp, jag älskar hennes personlighet och hon har den sexuella energin som jag går igång på. Men en trekant? Låt oss ponera att jag bestämmer för att ha en trekant med henne. Vad gör den bra? Självfallet så är det viktigt att alla är med på det. Dessutom ska ju samtliga känna en sexuell attraktion till varandra. Men sen då? Hur blir en totalt oerfaren (jag) bekväm i situationen?

trekant

Läskigt med trekant

För det mesta har jag hört skräckhistorier om trekant. De flesta fall involverar alkohol som är en av bidragande faktorerna till en flopp. Många gånger handlar det om svårigheten att koordinera. Hur engagerar man alla tre lika mycket utan att tjejerna glömmer bort killen eller att ena tjejen får mer action än den andra? Vad händer med kompis relationen i efterhand? Det är just kompis relationen som får mig att tvivla mest. Samtidigt skulle jag inte vilja ha en trekant med en helt främmande tjej heller.

trekant

Hur blir det?

Samtidigt som jag är sjukt sugen på killen och väldigt nyfiken på en trekant så har jag inte bestämt mig ännu. Precis som min tjejkompis sa så måste detta smältas först. Dock känns det som att spontanitet borde gå hand i hand med en sådan grej. Hur länge ska man gå runt och grubbla? En sak vet jag och det är att denna följer med om vår trekant blir av! Den kan verka som en uppvärmning, en håll igång leksak och i värsta fall en orgasm garanti! Eller den kanske ;). Har ni haft trekant/gangbang osv? Berätta gärna!  

trekant