Smiska mig please! I kväll känner jag mig riktigt kinky och slynig och vill bli utnyttjad! Jag har helt och håller lagt ifrån mig rollen som dominant och vill bara bli piskad, smiskad, bunden – ja, allt! Har jag tur kanske jag till och med får en härlig stråle kiss på mina nakna tuttar. Det vore helt fantastiskt. Det är precis ett sådant humör jag är på i kväll. Jag törstar efter synd!

smiska mig

Smiska mig!

Riktigt hårt och intensivt. Tills min rumpa är alldeles röd och öm. Piska mig som jag förtjänar. Som den stygga lilla flicka jag varit. Because I’ve been a really really bad girl! Jag älskar att känna den hårda piskan och hur den låter när den hårt hårt träffar skinnet på mina skinkor. Hur det liksom klatschar till och hela huden nästan gungar…. Hur det bränner efteråt och huden stramar och gör ont. Då blir jag extra kåt. Jag tänder helt enkelt på att det gör ont. Det pirrar i hela kroppen när det svider. Det är en kombination av makt och beröring och det är helt underbart!

Du har mig helt i ditt våld. Ditt ord är min lag och jag pratar eller rör mig inte tills jag fått tillåtelse. Allt sker på dina villkor. Jag är enbart din. jag är din egna lilla slyna. ovh, i kväll har jag varit extra slynig och syndig så jag måste bli bestraffad. Vill du straffa mig? Vill du piska mig? Vill du binda mig? Är du min master?

Kom och lek med oss i vårt mystiska kinky-rum. Ett rum där nästan vad som helst kan hända. Det är lack, det är läder, det är piskor, det är handklovar och kedjor. Spänningen och sensualiteten går nästan att ta på där inne. Det ångar av upphetsning.

Vågar du? Jag vågar. Låt oss göra det tillsammans…

XOXO

Sandy