Ligga på semestern? Oh ja! Ja tack! Jag antar att ni undrat var jag tagit vägen då jag inte uppdaterat bloggen på någon vecka och jag har faktiskt varit på semester. Och vilken semester sen. Fylld av sol, bad, drinkar och SEX! I massor.

Jag åker alltid ensam då jag åker på semester. Man är mer öppen för att socialisera med andra, främmande, då. Och man behöver inte förklara sig när man försvinner med främmande män eller kvinnor varje natt 😉

Hur läckert är det inte att sitta i en bar, möta någons blick och sedan i samförstånd, utan att ens ha pratat, lämna stället hand i hand för att ha hett sex. Helst utomhus i sommarvärmen. Är sexet riktigt bra (man vet ju aldrig på förhand) brukar jag behålla namn och nummer i min lilla svarta bok för att kunna få njuta fler gånger under samma semester.

För att återgå till att berätta om just denna semester så kan jag avslöja att den innehöll både gruppsex, bondage, en lesbisk fyrkant (med tre heta brasilianskor) och ett besök på en swingersklubb där jag var en såkallad ”munsbit” för flera par.

 

ligga på semestern?

Iförd en sexig liten städerska-outfit och en mask för att höja mystiken gick jag runt från par till par för att bli omhändertagen, utnyttjad, piskad, smekt, älskad och nedsprutad. Att allt skedde på ett främmande språk gjorde hela upplevelsen bara ännu mer upphetsande. Jag blir fortfarande våt i trosan då jag tänker på det….

Så, ligga på semestern?

 

Svaret är ja, något man borde unna sig. Alltid! Det är spännande att se om sex är annorlunda från land till land och det är det. De knullar helt annorlunda i Sydamerika än i Europa till exempel. Latinos fokuserar mer på kvinnan och hennes former medan européer är mer ”direkt på” Jag älskar båda!

XOXO

Sandy