Smärtsam njutning
Smärtsam njutning

Smärtsam njutning

Den senaste tiden upplever jag att allt fler frågat efter Kinkyrummet, vad händer där? Får man smisk? Finns det några Dominor? Vi pratar Smärtsam njutning! Det var länge sedan jag skrev om BDSM, eller olika typer av fetischer överhuvudtaget, så varför inte starta Juli månad  med att prata om just det? Det finns massvis av olika fetischer så det behöver inte alls handla om BDSM. Men just smärta, att bli bunden, använda sig av piskor, bojor, rep och diverse verktyg är för vissa ett sätt att krydda till sexlivet, för andra handlar det om en livsstil. Makt och smärta i ett sexuellt syfte.

Smärtsam njutning
Smärtsam njutning

BDSM

BDSM är för den som inte är så insatt, ett samlingsbegrepp för Bondage/Disciplin, Dominans/Underkastelse (engelska Submission) Sadism/Masochism (sadomachosism). Jag ska försöka sammanställa de olika begreppen så kortfattat som möjligt:

Bondage – Att begränsa och kontrollera någons rörelsfrihet och/eller sinnesintryck. Ofta med hjälpa av rep, bojor, ögonbindel  eller andra verktyg att med kommandon få någon att lyda och vara stilla.

Disciplin – Att styra och kontrollera, ge utdelning eller belöning för olika typer av beteenden. Att ha ansvar och kontroll över en annan människa. Eller, att helt släppa sitt ansvar och ge sin tillit till någon annan.

Dominans – Psykisk och fysik dominans, ett maktförhållande som bygger på en överenskommelse där den ena är den som dominerar och kontrollerar. 

Submission( Underkastelse) – Psykisk och fysisk underkastelse, att frivilligt  ge en eller flera dominanta  makten att kontrollera och  styra. Som undergiven lägger man ansvar och beslut i den dominantas händer.

Sadomasochism – Att tända eller njuta av att ge eller ta emot smärta i sexuella sammanhang. Sadism är att ge och masochism att ta emot.

Smärtsam njutning
Smärtsam njutning

Ett erotiskt maktutbyte

Smärtsam njutning. Kroppen reagerar på smärta genom att utsöndra endorfiner, vissa är mer ute efter själva endorfinkicken än smärtan i sig. Att njuta av att ge, eller ta emot smärta är som sagt en livsstil för vissa, ett sätt att krydda sexlivet för andra. Att utöva BDSM är en överenskommelse mellan två eller flera parter, där den ena är undergiven och den andra är dominant. Ibland kan en switch ske, dvs en person som kan växla mellan båda rollerna. Oftast under olika sessioner, men det kan också ske i samma session.

En överenskommelse och samtycke är självklart det allra viktigaste mellan alla deltagare. Att man kommer överens om innan vad som gäller och vara lyhörd på varandras signaler. Vanligtvis använder man sig utav kodord för att veta om man ska fortsätta, sluta, ta det lugnare etc. BDSM handlar om ett erotiskt maktutbyte. 

Smärtsam njutning
Smärtsam njutning

Kinkyrummet, jacuzzi eller en erotisk massage?

Så vad händer egentligen i Club KINOs Kinkyrum? 😉  Ja det beror självklart på vilken utav våra tjejer som faller dig i smaken och vad ni kommer överens om innan. Vad du har för önskemål och om det är något hon kan tillgodose 😉 Precis som våra gäster är olika är också våra tjejer olika, vilket är en del av charmen med att besöka vår klubb! Många stammisar har favorit tjejer,  nya gäster får upp ögonen för klubben och olika tjejer. Spänningen i att träffa någon man aldrig spenderat tid med förr, eller längtan att träffa någon man haft en upplevelse med tidigare? Smärtsam njutning i Kinky-rummet, en stund i jacuzzin, erotisk massage eller kanske en privat dans? Beslutet tar du när du är här på plats, har sett våra sexga tjejer dansa på scen och träffat alla som är på plats för kvällen.Vad du än bestämmer dig för lovar jag att vi gör vårt yttersta för att just du och dina vänner ska ha en fantastisk upplevelse med er härifrån. Och vilja besöka oss igen. 🙂

Varmt välkomna!

Puss Kenzie 

Smärtsam njutning

Nina och jag hittade både kejdor, piskor och annat kul i Kinkyrummet, och vi fick till massor av härliga bilder! Till och med så jag sparar några till ett annat inlägg 😉 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen