Det kravlösa sexet
Det kravlösa sexet

Trettio grader och tropiska nätter 

Jag är verkligen tacksam att Sverige visar upp sin bästa sida med nästan trettio grader och tropiska nätter! Corona är fortfarande ett faktum och vi  avråds att resa utomlands. Någonstans i allt elände får vi iallafall njuta av denna fantastiska sommar! Aningen svårt att sova i denna hetta dock (!) En iskall dusch, sovandes naken och utan täcke med fläkten på! Oh om mina grannar skulle se mig 😉 Undrar hur många som fantiserar om sina grannar? Jag har tyvärr inte hittat någon sexig hunk till granne än! Några heta sexdejter i tvättstugan… Det hade ju varit väldigt praktiskt! Det kravlösa sexet. Hett, snabbt och mättande för stunden.

Det kravlösa sexet

Det kravlösa sexet

Låt oss åter igen prata sex! Det som vi alla (nästan) är i behov utav! Njutningen av närhet och orgasmens under med våra sinnen! Jag säger nästan för att självklart har vi alla olika begär och behov. Som män, kvinnor, med eller utan partner. Kanske har vi olika behov med olika personer. Inte ovanligt faktiskt. Kanske är vi mer tilbakadragna första gången vi har sex? Vissa behöver mer tid att bygga band och ge sig hän. Andra vågar inte leva ut alls. Kanske är det just därför otrohet blivit såpass vanligt, bristen på kommunikation? Rädslan att bli dömd. Vara en person med den man håller kär, och leva ut fantasier med någon annan. Det kravlösa sexet. Där känslor lämnas åt sidan.

Det kravlösa sexet

Första gången 

Många säger att sexet sällan är bra första gången? (Jag pratar inte om när man blev av med oskulden, jag pratar om första gången med en ny partner) Men oj vad jag inte håller med! Å andra sidan är jag inte heller den som drar hem ett one night stand. Jag vill bygga upp förväntningarna, veta vem det är jag ska ha sex med, hinna fantisera och veta vad han tänder på! Men visst är det också helt fantastiskt när man lär känna  någon och vet vad båda går igång på! Ett band av trygghet som gör att man vågar utforska mer och mer! Men vad jag älskar den första gången man har sex med någon! Nyfikenheten som stillas och som ger mig många våta drömmar framöver…

Det kravlösa sexet

Låt henne alltid känna sig speciell 

Vad föredrar vi? Det kravlösa sexet? Utan måsten, utan känslor och förväntningar på att det ska bli mer? När är det egentligen kravlöst sex? Är det så enkelt att det handlar om män och kvinnor, vår förmåga att känna/inte känna?

Jag vill ha mer. Jag har aldrig haft sex med någon en gång. Det sker alltid igen. Jag älskar det magiska sexet, och när jag får det, vill jag ha det igen. Och igen. Jag vill ha det för mig för mig själv. Jag kräver inget förhållande, men jag vill ha hans kuk, kropp, tankar och fantasier för miig själv. Om jag inte är tillräcklig får han gå. Svårare än så är det inte ;). Jag är den han lever ut sina fantasier med, och ger honom en njutning han aldrig kommer att glömma. Det ger mersmak, och jag älskar att vara speciell 😉 Men jag är också kvinna, vi vil känna oss speciella och utvalda. Tänk på det mina herrar, kravlöst sex eller inte, låt henne alltid känna sig speciell utan att ge förväntningar.

Puss Kenzie 😉 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen