Min hemlighet?...

Babes! Åter en fredag och lördag passé – Nu väntar snart en varm skön säng där hemma! Jag fullkomligt älskar att sova på dagarna- för att sedan vakna och leva på kvällarna och nätterna!

Jag har inga som helst problem att sova hela dagen- sover som en stock! Hemligheten? Oh låt mig berätta 😉 

Min hemlighet?…

Helst vill jag komma hem- sätta på riktigt bra  musik och ta en varm skön dusch- vill tvåla in mig ordentligt och låta mina händer smeka min kropp , jag masserar mina bröst, följer rundningen över och under- nyper till bröstvårtorna lite lätt…fortsätter nedåt och låter mina fingrar smeka mig själv . Jag tycker om att leka med mig själv…älskar att komma på morgonen precis innan jag ska somna – Min hemlighet? Det är fantastiskt avslappnande med orgasm innan sömn! Du vet att det frigör både oxytocin och endorfiner- vilket  ger både lyckokänslor och avslappning- för att inte tala om kaloriförbrukning på några sekunder! Förstå vad mycket bättre människor skulle må om de hade mer sex!  Sen ska jag ju inte ljuga när jag säger att jag föredrar att ha sällskap- sex med med någon man tycker om är ju såklart oslagbart- ju mer man lär känna varann- desto mer kan man leka och testa sig fram. Älskar alla typer av lekar! Med en partner- eller kanske fler…Våga ta ut en fantasi med den du är med- vare sig ni varit tillsammans i 15 år  eller träffats en vecka! Är du inte dig själv i sängen så kommer det inte fungera- sorry- att vara uttråkad i sexlivet är förödande! Just say`n…

För så har vi ju den där första gången man har sex med någon- spänningen innan…attraktionen som har hunnit byggas upp – kanske under en längre tid eller under en kväll. När alla hämningar äntligen släpper och  allt man föreställt sig äntligen…ja du vet 😉 

Så…min hemlighet…sex- orgasm….med hjälp av en partner eller dig själv och en fantasi… Hur gör du för att sova gott? Kanske finns jag med i din fantasi? 😉 

Puss! Kenzie 

Min hemlighet?...