Har du sexiga grannar? Det har jag. Min granne dörr i dörr är en kille i min egen ålder och han är en riktig hunk. Det syns att han tränar och är mån om sin kropp. Varje gång han går förbi mig lämnar han en doft av nyduschad och en svag after shave. Inte en sådan stickande hård herr-parfym utan en diskret och inbjudande doft. Som om han vill locka mig till sig. Vilket jag innerligt hoppas att han försöker. Jag vill sätta tänderna i hans förmodligen hårda rumpa och kasta av mig kläderna så han kan utnyttja min törstande kropp. Törstande efter hans lem, that is.

Pinsam som jag är försöker jag tajma mina utgångar med hans. Jag vet vilken tid han går till jobbet och då försöker jag gå samtidigt. Då har jag gjort mig lite extra fin och sexig och ler lite extra mycket, vilket han ser ut att uppskatta. I min fantasi väntar han på mig i tvättstugan, med bar överkropp. Han sätter på mig mot en tvättmaskin. Bakifrån.Han slänger upp mig på torktumlaren och slickar min mus, så jag får dubbel njutning. Både av hans tunga och av tumlarens vibrationer. Jag känner mig nästan som en stalker när jag fantiserar om detta 😉

Jag hoppas verkligen att mina fantasier blir verklighet en dag. Tänk er vad behändigt att ha sexet dörr i dörr. Så fort man blir kåt kan man bara titta över och få sig ett litet nyp. För att sedan snabbt kunna komma hem igen. Och tvärt om, så fort han känner att det rycker i snoppen kan han knacka på min dörr och få stoppa in den i min mus som blir våt då fort jag hör hans knackningar. När vi vill vara riktigt stygga kan vi ha sex i trappen, och hoppas att någon smygkikar i nyckelhålet.

Har du fantasier om dina sexiga grannar?

 

 

min sexiga granne

XOXO

Sandy