Vill du ge mig en skön omgång oralsex? Då måste du först lära dig hur 😉 Jag är en kvinna med krav och det ska helst ske med klass och fason men ändå vara vilt och vågat. Du ska kunna slicka mig som en riktig gentleman men med en bad boy’s passion.

Till att börja med vill jag bli smekt utanpå trosorna, så det våta riktigt blöter ner trosorna. De blir då genomskinliga och man kan se min bultande klitta genom det plaskblöta tyget. Det är enormt upphetsande. Smekningarna ska vara fjäderlätta till en början för att sedan bli mer intensiva desto kåtare jag blir.

Ta sedan ett rejält tag om mina höfter med dina starka händer. Knåda dem som om du förbereder ett rejält bullbak 😉 Håll fast där och dra sedan upp mig mot ditt ansikte. Jag ligger nämligen helst på rygg med dig mellan benen, så jag kan se allt. Slicka utanpå trosorna och lirka sedan bort dem med ett finger, men behåll dem på. Slicka först längs med skåran, på läpparna och runt omkring hela musen innan du särar på blygdisarna och sätter igång. Virvla med tungan, sug, slicka, rotera – ja visa mig att du älskar min mus. Ge den en behandling som den förtjänar. Visa musen att du älskar den. Glöm inte det hårda taget om höfterna.

Slicka sedan på tummen och för min den i rumpan, in och ut, försiktigt…. Du kommer snabbt märka hur mycket jag gillar det. Mina höfter roterar och jag stönar intensivt. Har du skägg är det ett extra plus. Det stickiga och lite lätt retande är upphetsande och gör mig ännu mer vild.

Precis innan jag kommer vill jag att du slänger upp mig på ditt ansikte så jag kan titta dig rakt in i ögonen när min kropp exploderar i en skön orgasm.

Oralsex, how I like it!

 

oralsex

XOXO

Sandy