Jag älskar porrfilm – har det ofta på hemma i bakgrunden bara för att…. Det är avkopplande att höra stönandet, slicket, suget, dunkandet, njutningen och det där speciella ljudet av pungen som daskar mot tjejens rumpa. Klatsch, klatsch, jag blir kåt bara av att tänka på det.

Det finns hur många olika kategorier inom porr som helst och några är mer avancerade än andra. Det finns några lite mer förbjudna och hemliga än andra.  Jag tänder på så kallad ”reality porn” som till exempel Bang Bus där de plockar upp tjejer i en buss och sedan sätter på dem. Det känns på riktigt och det kittlar mig. Jag fantiserar om att det är mig de plockar upp och att jag sedan blir påsatt av hela kamera-teamet.

Ibland snubblar jag in på de där mer ”förbjudna” filmerna… Filmer med stryp-sex, en mycket äldre partner, urin, bukakke och crampie. Just crampie eating är jag lite nyfiken på då jag aldrig testat det. Det betyder att mannen kommer i kvinnan och sen suger ut satsen ur hennes mus. Låter både skönt och snuskigt.

Jag hoppas på att kunna testa på det i helgen och jag ser verkligen fram emot det. jag ska göra mig extra fin inför det – vaxa musen och ta fram mina stringtrosor med hål för penetration. Att ha sex med trosorna på är porrigt! Vill han så får han gärna slita av dem och det brukar han vilja göra då jag kåtar upp honom något enormt.

Vilken porrfilm väljer du i kväll?

 

porrfilm

Njuter till en porris…

XOXO

Sandy