Nöjer du dig?

Helgen är nästan slut men fortfarande finns möjligheten att  göra något mer utav den- runda av- uppleva något utöver det vanliga. Det är så lätt att låta tiden gå- dagar, veckor och år- tills man ser tillbaka och så önskar man att man hade gjort något mer- mer av vardagen eller av sådant du tänkt på länge men aldrig vågat ta steget att göra-levt lite helt enkelt!

Vem är du? Är du en återkommande gäst här hos oss på Club KINO? Eller sitter du och funderar på om du ska våga ta dig hit?  Du vet…ibland behöver man göra något som river runt lite i vardagen- ta steget från att bara vara ”nöjd” till att göra något mer…

Vem är du? Nöjer du dig?

Så frågan är om du är nästa man jag ska få möta här på klubben? kanske redan ikväll? Så nyfiken på alla er män som finns där ute och som ännu inte gjort er tillkänna! Ofta får jag höra av mina väninnor (som inte jobbar här på klubben) att de anser att mitt liv verkar så fantastiskt spännande- att det alltid ”händer” något”!Tja- det som händer- jag träffar så otroligt mycket olika människor varje arbetspass- det handlar både om dig som gäst- och kollegor till mig. Det handlar om att vara på en arbetsplats där man trivs- för du är betydligt mer på ditt jobb än vad du är hemma. Det som gör det hela spännande är att vi alla har vår historia och våra val bakom oss som gör oss till de vi är. Människor är kul! Män är fantastiska. Jag älskar män! Framför allt de som kan visa sin uppskattning och få mig att känna mig het, sexig, kvinnlig. Som säger vad han tycker och tänker- och som kan få  mig att komma endast av att ha tagit sig in i mitt huvud! 😉 Så…frågan är- räcker det med att vara ”nöjd”?…Eller är det dags att göra något åt saken? När ses vi? 😉 

Och just det…så har jag ju också sjukt heta kollegor…Lisa är en av dem – kan du motstå henne? 😉 

Puss & kram Kenzie 
Nöjer du dig?Nöjer du dig?