Jag var på ansiktsbehandling igår och kom i trosorna av en riktigt härlig sexfantasi. Det var egentligen inte alls meningen och det var ju en helt tråkig vardag men när jag låg på den uppvärmda britsen, helt avslappnad och tjejen som gjorde behandlingen på mig böjde sig fram kände jag hur gott hon doftade. När hon masserade mitt ansikte var hon dessutom tvungen att luta sig framåt och jag kunde ana hennes bröst mot min pappa. De var hårda och yppiga och jag kände på en gång att de var konstgjorda och det gjorde mig kåt, på en gång!

Jag blundade och började fantisera om hur hon böjde sig längre och längre ned och drog ner sin tighta lite lätt genomskinliga topp. Under den hade hon ingen bh och jag började bita lite lätt i hennes bröstvårtor. De blev hårda med det samma och hon började stöna lite smått. Då fortsatte jag med att slicka hennes bröst, riktigt intensivt och innerligt och även massera dem. De var stora, runda och härliga. Hon kröp upp på britsen och ställde sig över mig i en good old 69a 😉 och drog ner mina byxor och började sakta smeka mig utanpå trosorna. Jag stönade och bad henne slita av dem och sagt och gjort – hon slet av dem och satte igång med att göra det skönt för mig med sin tunga.

Jag fortsatte med hennes tuttar men gick snart över i att slicka henne jag med.. Jag stoppade in tummen i hennes sköna rumpa och hon kom rakt i mitt ansikte. Det var så sexigt.

När behandlingen var färdig hade jag i smyg kommit flera gånger, jag fick nästan bita  mig i tungan för att det inte skulle märkas. Eller ville jag det? Kanske skulle hon vara med på noterna och göra fantasin till verklighet. Vi får väl se nästa gång 😉

 

sexfantasi

 

Vad är din våtaste sexfantasi?

 

XOXO

Sandy