Vad jag vill ha...

Har du haft ett bra start på det nya året? För mig har det börjat fantastiskt positivt och då kan det bara fortsätta! Ser fram emot en del resor- mycket sol och bad- fest, träning, umgås med underbara människor- kvinnor-män – allt som faller mig in!

Älskar att  åka på weekends då det ger så extremt mycket upplevelse på kort tid- man kan åka med sina närmaste vänner- sin sambo –  sin älskare- Eller med honom/henne du precis har träffat där passionen är så het så att man praktiskt taget kan ta på den…För det är här vi kommer till Vad jag vill ha…

Vad jag vill ha…

Det kallas passion- Det ska vara hett, uppslukande, sexigt, porrigt –  det ska vara spänning – just sådär så att när vi ser på varann är det som att vi delar en hemlighet – när vi rör oss ute bland folk ska det räcka med en blick för att du ska veta att jag vill möta dig på toaletten om två minuter där jag vill att du drar upp min kjol och trycker upp mig mot väggen…

Det handlar om kemin med den man träffar- hur man tänder varann och hur man gör relationen till något där man alltid kan gå tillbaka i tankarna med ett leende (vare sig den är för en helg, vecka eller år-livstid!). För ja. Jag vill ha en man som vet vad han vill ha- en man som kan hantera en kvinna som vågar ta för sig – Det är sexigt. En man som låter mig ta plats men också kan sätta mig på plats. Det behöver långt ifrån vara en sk ”Bad Boy”- Jag tilltalas av lojalitet – men framförallt så vill jag ha en man som tar för sig utav mig…Det är vad jag vill ha…

Vad vill du ha? Nöjer du dig eller tar du för dig? 😉

Puss Kenzie

(Fick fota vår heta Tess i rummet med en spegel i taket….tänk vad mycket spännande man kan hitta på där;)…)

Vad jag vill ha...Vad jag vill ha...