Man skulle kunna tro att jag vill ligga med allt och alla och oftast vill jag ju det med det finns några alldeles speciella och ouppnåeliga som jag fantiserar om. Kändisar. Män som förmodligen aldrig kommer dra av mig mina trosor och köra in sin hårda lem i min våta mus. Män som jag fantiserar om när jag tar på mig själv.

Jag har verkligen inte bara en typ av män jag gillar utan går mer efter småsaker – det kan vara en hård och hårig bringa, en kåt blick som säger att han kommer äta upp mig tills jag svimmar av välbehag, hur han går… Ja, många olika faktorer spelar in när det kommer till vad som hetsar upp mig. Nu fantiserar jag ju även om andra män, främlingar jag möter på jobbet, på tunnelbanan och andra ställen men idag tänkte jag avslöja just de kända männen. Några av dem (jag fantiserar om så många) Vem vet, kanske just du påminner om någon av dem? 😉

Zlatan – en kille jag först inte alls tyckte var attraktiv men hur jäkla grym är han inte på fotboll?! En sådan pricksäker kille kan inte vara annat än riktigt grym på att ligga. Sen är den tighta fotollsrumpan naggande god dessutom. Skulle gärna in där med en analplugg och mysa lite.

Sean Connery -(på den gamla goda tiden) James Bond alltså, med sin hesa röst och håriga bringa. Grrrr! En man med pondus. En lavett och sedan en het passionerad kyss. Precis som jag villl ha det.

Lenny Kravitz – mmmm, choklad. Hur het är han inte i de tighta skinnbyxorna och sin bohemiska stil? Hans rebelliska stil utstrålar en man som vågar ta för sig i sängen. Han är säkert kinky och vill binda/piska/straffa mig. Och, om man ska tro på vad de säger så har ju svarta män stora penisar. Inte mig emot!

Vince Vaughn – en till synes helt vanlig snubbe men oh, så het han är. Man ser i hans blick att han älskar oralsex. Jag tror han är en kåt ulv i fårakläder. Lovable men samtidigt en riktig kåtis som älskar att ligga. Jämt!

Vilka kändisar vill du ligga med?

 

kändisar

XOXO

Sandy