Har ni någonsin varit på en sexshow? En tillställning där man som publik får se ett par eller flera ha sex. Det är riktigt läckert….

Jag och några väninnor gjorde en roadtrip till Amsterdam för att klubba lite, äta god mat och besöka diverse strippklubbar för att få lite inspiration. Väl där och efter en hel del riktigt goda drinkar bestämde vi oss för att vi skulle undersöka utbudet av det lite mer extrema och hittade en flyer för en klubb där man fick se par ha sex med varandra.

På plats blev vi hänvisade till ett bord, fick en flaska vin och den söta servitrisen blinkade med ena ögat och sa enjoy. Vilken vi också gjorde. Big time.

På scenen stod en säng och i den låg ett väldigt attraktivt par. Han var lång, vältränad och hade långt mörkt hår uppsatt i en tofs. Hon var slank men kurvig och hade kolsvart hår ända ner till rumpan. Hennes ögon var intensivt gröna. De låg och kysstes och smekte varandra överallt. Det var så intimt och äkta att det nästan kändes som att man smygtittade på ett par hemma i sovrummet.

Efter ett tag såg man att de blivit riktigt kåta. Hans stånd var hårt och ådrigt och man kunde nästan se hur den bultade.  Hon ålade sig, stönade, tvinnade nipplarna och smekte sig mellan benen. Hon var redo. Sedan satte de igång – det var ett virrvarr av olika ställningar, slik och sug och en hel del smisk på rumpan. Han pumpade henne så hårt att hon nästan flög av sängen. Publiken var så kåta att det till slut låg par lite här och där och hade sex. Som en härlig orgie.

Själva myste vi lite med varandra innan vi vandrade vidare till strippklubbarna….

Sexshow – något för dig?

 

sexshow

XOXO

Sandy