När jag slutade ha sex…

När jag slutade ha sex – ja vad hände då? Jag ska börja med att berätta att det enbart var i en kort period. Ingen fara på taket. Jag skulle ALDRIG sluta ligga på heltid.

Detta skedde efter en period av väldigt intensivt sex. Jag hade i ca ett års tid haft sex varje dag. Ibland flera gånger om dagen. Jag mådde fantastiskt. Jag kände mig stark, håret och huden var glödande, min kondition var på topp och jag var ständigt glad.

Jag var därför nyfiken på om mitt välmående berodde på allt sex jag haft. Vore det så så kunde jag kräva sex dagligen av mina partners och yrka på att det var min hälsa det handlade om 😉

Så, jag slutade, i en månads tid, att ligga. Jag varken hade sex eller onanerade. Det var, för att säga det på ren svenska, riktigt jävla jobbigt. Jag blev låg och trött och hade varken ork eller lust att göra saker. Jag slutade socialisera och ville mest ligga hemma på soffan. Min mus slappade till sig i brist på träning och min hud blev glåmig. Jag tappade lätt  fokus och hade svårt att koncentrera mig. Dessa förändringar skedde ganska fort, efter ca 2 veckor. Jag blev riktigt förvånad för jag trodde inte att kroppen skulle reagera så starkt. Tänk att orgasmer och den träning kroppen får via sex kan ha så stor inverkan på mig.

 

när jag slutade ha sex

När jag väl började ligga igen var jag så ur form att jag i början inte ens blev våt eller hade lust. Det släppte dock ganska fort eftersom jag är en riktig sex-o-holic.

Så, summan av kardemumman – sex är livsviktigt. Sluta aldrig med det. Sex är bättre än alla vitaminer och träning på gym tillsammans. Sex får dig att hålla dig ung och vital. 

När jag slutade ha sex – något jag aldrig gör igen.

XOXO

Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen