bild-3-(42)Frågar man de flesta män så skulle jag säga att de föredrar röda underkläder – har jag rätt eller fel? 😉 Hur som helst så vet du vid det här laget hur mycket jag älskar  sexiga underkläder –  Så när Lana kommer klädd galet sexig i rött- bh, trosor,klänning och matchande stay ups så kunde jag inte låta bli att fota henne!  Vad föredrar du? 

En kvinna i rött…

Kan du motstå henne? En kvinna i rött …Om du inte träffat Lana är bara det ett gott skäl att ta sig hit- hon ger dig en show på scenen och har snabbt gjort sig populär bland våra gäster! 

    Påsken är här och som jag skrev sist- glöm inte att vi ställer om klockan inatt- Lördag natten till söndag! Så jag hoppas verkligen att du tänker styra planerna åt Club KINO för att ta tillvara på den timman vi går miste om på det absolut bästa sättet!  

    Så kom till oss och låt tjejerna tävla om din uppmärksamhet! Låt dig själv få stå i centrum för en stund och njut utav det! Precis som vi njuter av att få din uppmärksamhet 😉 När alla uteställen stänger har vi fortfarande öppet 😉

    Så… dags att ta sig hemåt. Kanske ska jag tappa upp ett varmt skönt skumbad…perfekt sätt att koppla av på efter en natt med mycket dans och rörelse.  Min kropp behöver återhämta sig och vad är skönare än ett  varmt bad för att sedan kliva ned naken i en nybäddad säng?…Mmm får se vad jag hittar på – mycket kan hända 😉 

    Hoppas vi ses snart!

    Puss och Glad Påsk önskar vi alla från Club KINO!