Vad vill Du ha i ditt påskägg?

Påsken kommer tidigt i år- väldigt tidigt faktiskt! Många jobbar halvdag på skärtorsdag och sedan är det långhelg! Ett ypperligt tillfälle att njuta av ledigheten är självfallet att ta sig till stans hetaste strippklubb! Passande nog har vi ju som ni vet våra kostymkvällar just på torsdagar och varför inte passa på att träffa alla Club KINO -”Bunnies” ? 😉

Vad vill Du ha i ditt påskägg?

 

Tycker du att påskägg hör till barndomen? Själv älskar jag allt som har med gåvor att göra- vare sig det blir ett stort påskägg fyllt med godis eller  annat! Jag älskar att få – jag älskar att ge! Ge när jag vet att det blir riktigt uppskattat – en oslagbar känsla! 

Vad vill Du ha i ditt påskägg?  

Att ta på sig en outfit klädd som en liten playboy bunny är en riktigt sexig fantasi….jag vill ringa på din dörr iförd en lång rock och höga pumps. Under döljer sig den minimala dräkten som täcker det mest nödvändigaste tillsammans med ett par läcka stay ups. I handen håller jag piskan som snart ska komma till användning, men jag har även med mig ett par heta massageljus. Dessa doftar helt underbart och när de är varma nog och jag inte har ett enda plagg kvar på min kropp vill jag att du droppar det rinnande stearinet över mig. Jag vill att dina varma händer smeker varje del av mig- varsamt, mjukt…en sådan kontrast till piskan som kommer ge en helt annan upplevelse – dock lika njutbar! 😉

Sätter du vinet på kylning? 😉 

Vad vill du ha i ditt påskägg?

Glöm inte heller att det är nu på lördag de 26/3 som vi ställer om klockan,  – natten till söndag. Då ställer vi fram klockan en timma och går mot ljusare tider! Som jag har längtat! Dock går vi miste om en hel timma i våra liv så se till att göra självaste Påskafton till något alldeles speciellt och njut lite extra utav denna kväll och natt! Hoppas vi ses 😉

Puss och Glad Påsk! Kenzie 

Vad vill Du ha i ditt påskägg?