Mingelkväll här på Club KINO i torsdags.

mingelkväll

Ett tjugotal utav våra heta tjejer var på plats för att hela kvällen bjuda på shower nonstop fram till kl tolv! Mycket uppskattat- förutom dans bjöds det på gott att äta och dricka och det var verkligen fullt hus! Alla gäster hade en trevlig kväll och det märks att viljan att besöka en strippklubb är lika stor hos kvinnor som hos män. Det är nästan så att de kvinnliga gästerna var mer taggade än de manliga. Kanske är det dags för oss att anpassa vår verksamhet så att den passar även för kvinnor?

En av våra kvinnliga gäster gick till vår sexshop och köpte en komplett outfit, bytte om. Väl tillbaka på festen gjorde hon våra tjejer sällskap på scenen till stor glädje för hennes manliga kollegor och övriga gäster. Gladast av dem alla var nog hon själv och hon kommer garanterat att vara med på nästa mingelkväll vi anordnar.

I baren var det full fart för våra tre bartenders som fick jobba hårt för att hålla gästernas glas fyllda, men det klarade de galant. Vid midnatt avslutades denna mingelkväll och Club KINO återgick till att var strippklubben vi är vana att se.

Tycker du att detta är en kväll som du gärna hade velat vara inbjuden till? Se då till att du följer oss på Facebook och Instagram för ibland slumpar vi ut någon eller några som får en inbjudan till en mingelkväll eller en fri entré till Club KINO.

Hoppas att ni som var här hade lika trevligt som vi hade det! Stort tack för att vi fick dela denna kväll med er och hoppas att ni alla kommer till oss vid nästa mingelkväll, hälsar vi alla från Club KINO!

Här nedanför finner ni ett antal bilder samt en liten videofilm från denna mingelkväll.

[nggallery id=16]