Play with me.

Innan varje jobbpass älskar jag att springa en trappa upp till vår eminenta butik som är full av leksaker, sexiga kläder och diverse attiraljer som är till för att förgylla vår vardag med lust.

Jag kan gå runt hur länge som helst och känna på sakerna, smeka dem, fantisera om dem och vad de skulle göra med mig och vad jag skulle använda på en partner. Känna det hårda, det ådriga, det sammetslena och det kittlande. Jag provar de skyhöga klackarna och uppdaterar min jobb-outfit med nya minimala string trosor av enbart en tunn tråd.

Mina favoriter är helt klart de realistiska lemmarna med dess ådror och hårda stånd samt de lite mer avancerade leksakerna som är till för hårdare lekar. När jag är på ett visst humör vill jag både dominera och bli dominerad…. Vad tycker du om att leka med?

Brace-Ball-Gag-2

XOXO

sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen