Kommer ni ihåg när ni var små och tjuvkikade in i tjejernas omklädningsrum? (Nästan alla män har sådana erfarenheter från barndomen, eller hur?!) Jag måste pinsamt erkänna att jag gör samma sak, fast i vuxen ålder och in i männens omklädningsrum på gymmet….  Jag borde åka rakt in i finkan (helst handklovad av några heta poliser)

På mitt gym ligger tjejernas och killarnas omklädningsrum precis bredvid varandra och när dörren till killarnas öppnas kan man, om man står lite på tå, se rakt in i deras dusch. Livsfarligt för en sådan karltokig och konstant kåt kvinna som jag. Jag ser deras nytränade kroppar som nästan pulserar av styrka. Hur vattendropparna smeker deras magar, hela vägen rakt ner mot könet. Den hängande lemmen som de sedan tvålar in, drar i och… oohhh…. Det är ren porr för mig.

shutterstock_146382692

XOXO

Sandy