Med en Buttplug i rumpan

En buttplug i rumpan. Mmm, som jag älskar det. Jag älskar det så mycket så jag en dag satt och fantiserade om att ha den inne där, alltid. Ja, kanske inte alltid men i alla fall en hel dag. Sagt och gjort så stoppade jag i går morse in en ganska stor och väl insmord analplugg i rumpan och gick ut och gjorde ärenden. Jag valde en riktigt lyxig en, bara för att göra hela upplevelsen ännu mer glamorös och härlig. Pluggen har nämligen en röd diamant. Jag smyckade rumpan med andra ord 😉

Jag började med att gå till posten för att hämta ut paket. Postombuden log mot mig och sa -men vad du strålar idag. Jag bara log tillbaka och tänkte att – han skulle bara veta. Jag blev lite våt i trosan av att han verkade kunna se att vad jag kände. Lust och njutning.

Nästa stopp blev ett besök på gymmet. Jag säger bara wow! Eftesom man kniper lite för att hålla pluggen inne så blev det ett riktigt bra pass. Hela bålmuskulaturen var extra stabil eftersom jag knep och jag slog en hel del personliga rekord. Jag måste ha strålat även på gymmet (trots allt svett och mitt röda ansikte) för mina jag fick en hel del nya fans. Männen riktigt flockades runt mig och hejade på och gav beröm.

Efter det grymma passet tog jag en lång dusch och gick sedan in och la mig i bastun. Pluggen jag hade i mig är av aluminium så den varma bastun värmde upp den och det varma gjorde mig så himla kåt. Jag var ensam i bastun så jag passade på att onanera. Jag låg på ryggen på en handduk, med hoppressade ben och smekte klittan med bara en fingertopp. Det räckte. Värmen och pluggen gjorde sitt.

Jag gick sedan vidare till jobbet och hade pluggen i hela natten.

Testa en dag med en buttplug i rumpan du också!

 

buttplug

Vill du läsa mer?

senaste inläggen