Fokusera på klitoris, din klitoris behöver omvårdnad precis som resten av kroppen. Ta hand om den, skäm bort den, massera den, låt den bli slickad etc. Den ger dig ju trots allt sköna orgasmer som är bra för både kropp och själ. Du vet väl att en orgasm kan lindra huvudvärk, bota mensvärk, ger ett bättre immunförsvar och får dig att stråla, vilket i sin tur gör att du ser yngre ut?! Mycket tack vare att en orgasm är muskelavslappnande och gör så att kroppen frigör ämnen som är bra för dig.

Fokusera på klitoris, det kommer att göra dig gott.

I morse när jag vaknade och tittade ut blev jag lite lätt nedstämd av det grå vädret. Årstiden gör att jag blir trött och låg och det bästa sättet att råda bot på det är att onanera på morgonen. En morgonorgasm skapar förutsättningar för en bättre dag, med mer energi och ork och även ett bättre humör. Man möter dagen och människor med ett leende. Leenden smittar av sig så vem vet – kanske bidrar just du till en bättre stämning för resten av din omgivning? Tack vare din morgonorgasm kanske resten av kontoret, eller var man nu arbetar, får en roligare dag?

Hur som helst – i morse onanerade jag med denna lilla rackare. Secret Touching Fingervibrator. En tunn och skön klitorisvibrator med en vibrerande bullet som hjälper dig att lättare få orgasm. Tippen är dessutom texturerad för att skapa en ännu skönare känsla när du smeker klittan med den. Jag brukar börja med att smörja in hela musen med ett skönt vattenbaserat glidmedel och sätter sedan igång (ibland med hjälp av lite porr men ofta bara min fantasi) Vibratorn sitter fast riktigt bra på fingret så man slipper tänka på något annat än just att ha det skönt. Jag brukar även använda den under sex för att även där få lättare orgasm. Han älskar att själv hålla den på min mus och se hur jag njuter vilket gör den till en riktigt bra förspels-leksak.

Liten men naggande god!

XOXO //Sandy

fokusera på klitoris