Låt henne dansa för dig...

En natt har en förmåga att gå väldigt snabbt – beroende på vad man gör såklart. Om du som jag -är en nattmänniska -behöver jag knappast föreslå för dig vad jag tycker att du ska hitta på 😉

Kanske har ni haft ett event med företaget- eller är i stan på en konferens, mässa, svensexa eller liknande – alltid finns behovet av att hitta på något vare sig det är helg eller vardag! Och just därför har vi dörrarna öppna varje kväll 21:00-07:00. Vare sig du kommer från en after work tidigare på kvällen eller  har festat hela natten  så kan du räkna med att vi är vakna och showerna i full gång!  Vem vet- kanske börjar du jobbet kl 07 och behöver få lite avkoppling innan du startar dagen? 

Så- när fick du en dans senast? När klädde en kvinna av sig framför dig, satt i ditt knä- likt en katt rör hon sig  på golvet framför dig där hon medvetet gör allt för att förföra dig? Själv så älskar jag att ge den man jag träffar en riktig show. Jag ser till att vara ombytt när han kommer – en sexig kort lite genomskinlig  klänning i spets. Under har jag ett matchande set underkläder med en läcker bh, minimala string och strumpebandshållare som håller mina stay ups på plats. Självklart har jag släckt ned till en skön belysning och alla tända ljus runt om gör att det blir varmt och skönt.  Musiken ger mig skön rytm att röra mig till och det är dags att ge mannen jag ska förföra en show. Något jag vet att han aldrig tidigare varit med om. När jag dansat av mig allt jag har på kroppen tar jag till hans förtjusning fram en riktigt snygg dildo för att avsluta och ge honom den absolut bästa showen han någonsin kommer att minnas…

Låt henne dansa för dig…

Det var länge sedan jag lade upp ett klipp när någon av tjejerna dansade – Så passa på att njuta över att se Lexie röra sig på scenen – Låt henne dansa för dig…

Puss! Kenzie

LOOK AT HER GO – RICO ROSSI