Lustfyllda möten

Lustfyllda möten på Club KINO

Det är bara början på september och tycker jag vi har märkt av att det händer mer i stan. Kul! Hösten är fantastisk, jag tror att september är den månad jag älskar mest! Kanske har det att göra från när man var liten och skulle börja skolan efter sommarlovet. Hösten står för nystart. Vi lämnar en sommar bakom oss med (förhoppningsvis) sköna minnen och härliga erfarenheter. Efter semestrar vill många tillbaka till ekorrhjulet med jobb och träning, vardag.

Men hur mycket utrymme ger vi åt nöjen, njutning och fantasier? Här på Club KINO ger vi er möjligheten att komma till en annan verklighet! När vardagen blir för påtaglig och man behöver lustfyllda ögonblick med sexiga flickor, spänning och glamour! Nätter i erotikens värld, det nästintill nakna och och öppna för lustfyllda möten.

Lustfyllda möten
Lustfyllda möten

En het sexdejt

Fantasier om en mer spännande vardag, möten med någon särskild eller stunder där vi helt enkelt tappar bort tid och rum. Alla behöver vi något att se fram emot. Jag själv är nog som de flesta, trygg i mitt eget ekorrhjul, man tränar, jobbar, träffar sina vänner. Där livet flyter på som vanligt. Jag skrev tidigare om En het sexdejt, och dessa uppskattar jag enormt mitt i all vardag! Det händer att jag får ett sms på natten när jag jobbar och blir upphämtad i en taxi efter att jag slutat. Med den här mannen får jag alltid till sexiga och lustfyllda möten. Våra samtal kan pågå i timmar, och sen sexet! Wow. Det är värt alla timmar jag förlorar i sömn! 😉

Att fantisera och längta

Lustfyllda möten kan betyda så mycket. Jag tänker att det kan vara planerade möten, eller helt oförutsedda. Men jag personligen tycker om att längta. Det behöver inte betyda sex. Det kan vara en het dejt utan sex, kanske precis i början, innan man tagit steget. När allt är nytt och man är så väldigt nyfiken på den andra personen. Man fantiserar och längtar, skapar sig en bild om hur sexet kommer vara. Hur är han i sängen? Med sina händer? Hur smakar han? En fördel innan man tagit steget är att man kan skapa de bästa förutsättningarna. Berätta vad du går igång på och vill ha.

Sex -sms

Sex-sms är underbart! Grymt som förspel och framförallt om man är ifrån varandra. De ska vara snuskiga, heta, porriga. Beskriv ingående vad du vill göra med den andre personen, steg för steg. Se till att ha en leksak redo om ni inte ska ses, blir du riktigt kåt bör den finnas nära till hands 😉

Lustfyllda möten
Lustfyllda möten

Här på Club KINO finns många möjligheter till spännande och lustfyllda möten! Kanske längtar du efter någon du brukar träffa när du besöker oss? Eller så träffar du någon du aldrig tidigare mött. På bilderna ser ni Dessie och Molly som gärna tar er med till något av våra VIP rum! Vi har öppet 20-05 alla veckans kvällar och nätter för att ge er möjligheten till en mer spännande vardag! 😉

Puss Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen