En het sexdejt

En het sexdejt

Halva augusti har snart passerat och vi fick inte så mycket mer sommar än juni månad. Det härliga med kyligare grader och hösten som snart är på ingång är kvällarna med sitt mörker, tända ljus, trevligt sällskap och förhoppningsvis fantastiskt sex på det 😉 Fantastiskt sex har man förhoppningsvis vare sig det är varmt eller kallt ute(!) Men sommaren ger många utav oss möjlighet att träffa någon eller några att ha dessa kvällar med när hösten kommer. Nu är inte alla ute efter en fast relation, jag själv älskar att vara ensam, att rå mig själv, planera min tid och slippa det dåliga samvetet för att man inte “har tiden” att ses, eller att höra av sig. Men jag älskar sex, och har som de flesta behov att tillfredsställa 😉 Så det passar mig perfekt att träffa någon då och då för en het sexdejt!

Förväntningar

Det jag gillar med att inte vara i en fast relation med någon är att man slipper förväntningarna, både på mig och ifrån den andra. Varje gång vi bestämmer oss för att ses är det något jag ser fram emot, att få göra mig iordning, känna mig snygg, sexig och se uppskattningen och kåtheten i hans blick. Vare sig det är en middag, en skön kväll hemma med djupa samtal och vin, eller en snabb sexdejt på hans kontor så gäller det att ta vara på tiden, för jag vet inte när vi ses nästa gång.

En het sexdejt

En skön stund i duschen

Älskar att få fantisera och längta. Också en fördel när man inte har det tillgängligt 24/7. Att få längta gör att man inte det något för givet och uppskattar det desto mer! Inte bara sex, det gäller ju det mesta. Vi kan längta efter sommaren, sol och värme, men skulle vi uppskatta det lika mycket om vi hade det likadant året runt? Men klart att det kan gå lite väl lång tid emellan och det är ju en fördel att man har en hel väska full av leksaker att använda när lusten faller in! 😉 På tal om leksaker så har Womanizer kommit med en riktigt spännande nyhet! Nämligen ett duschmunstycke för njutning! Womanizer wave är alltså nyheten för den som vill göra duschen ännu mer njutningsfull! 😉 Jag är så nyfiken och har alltså inte inhandlat den än, får helt enkelt återkomma när jag provat! 😀

Sexdejt i tvättstugan

Så hur ser en het sexdejt ut för dig? Själv fick jag ett sms tidigare under dagen, jag hade tvätten och hur mycket som helst att hinna med innan träning och jobbet. Men vem kan motstå en snabb sexdejt i tvättstugan? 😉 Hur många har inte fantiserat att ha sex på en tvättmaskin när den är i full gång? Dock är mina maskiner i tvättstugan alldeles för höga så tanken var kul, men, det finns ju andra sätt än att sitta på själva maskinen. Så jag bad honom komma dit, sagt och gjort. En mycket effektiv sexdejt om jag får säga det själv! Kanske inte det hetaste, men väldigt tillfredställande!

Sommaren har vi till låns ett kort tag, och hur mycket vi än ser fram emot den vet vi att den snart är över. Passa på att njuta extra av de varma dagarna och kvällarna framöver, varför inte avsluta en utekväll hos oss på Club KINO? Här erbjuder vi inga heta sexdejter, men vackra kvinnor och heta shower utlovas! Njut av en härlig lapdance eller tid i något av våra VIP rum! Glöm alla måsten utanför och unna dig både en, två eller tre dejter under en kväll hos oss! 😉

I detta inlägg får ni njuta av bilderna på underbara Sindy, hoppas vi ses innan sommaren är över! 😉 Puss Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen