Kvinnor med stark sexdrift 

För några dagar sedan läste jag en artikel som handlade om kvinnor med stark sexdrift. Hur det ofta framstår som att det alltid är mannen som tar initiativ till att ha sex. Att hon ständigt hittar på ursäkter som huvudvärk, mens, trötthet etc. Att kvinnan ur historiskt perspektiv ”ställde upp” och hade sex för mannens skull, att han skulle bli tillfredsställd eftersom han försörjde familjen.

Tänk att det än idag ses som en självklarhet att det är männen som förväntas vara de som  tar initiativ till sex och alltid är kåta.

Hur är det då med oss kvinnor med Stark sexdrift?

Orgasmens under för kropp och sinne!

Ja, jag nog skulle klassa mig som en utav de kvinnorna. En kvinna med stark sexdrift helt enkelt. Det har väl knappast undgått någon vid det här laget om man läst mina tidigare inlägg ;). Sex är för mig otroligt viktigt, inte bara när jag har en partner, utan alltid. Orgasmens under för kropp och sinne, hur den frigör endorfiner och släpper spänningar i kroppen.

Jag vill känna den jag har sex med och ger min kropp till. Fördelen med att ha en fantastisk sexshop  i anslutning till klubben är möjligheten att handla många spännande och sköna sexleksaker! 😉 Har jag ingen partner (och även när jag har en) så älskar jag mina stavar och vibratorer! Man kan ha otroligt skönt och kul (!) sex med leksaker tillsammans med en partner!  Men dessa hjälper mig också att lära känna mig själv och hur jag ska göra för att komma.

Så vill man ha ett tips på present (eller kanske julklapp?) till sin tjej- Våga köp henne en sexleksak! Alla vinner på det! Tro mig 😉

En självsäker kvinna 

En kvinna som vet vad hon vill ha blir en självsäker kvinna! En självsäker kvinna som vågar njuta och ta för sig. Som inte väntar på att mannen ska ta initiativet till sex. Någon som vågar prata om sex, som vet och talar om vad hon behöver av dig.

Jag skulle kunna prata om detta i all oändlighet, sex är ett stort och otroligt intressant ämne! För att inte tala om laddat ämne(!)  Så kanske kommer en fortsättning i nästa inlägg, vem vet? 😉 Här kan ni läsa om ett par utav mina trevliga sexdejter sedan tidigare: Min tur att dominera! och En het frukostdejt 

Trevlig läsning 😉 Puss Kenzie