Alla Hjärtans Dag

Om exakt en vecka firar vi Alla Hjärtans Dag, den 14:e februari. Jag brukar skriva om denna dag just för att den för många inte alls känns särskilt spännande eller romantisk utan tvärtom! Många känner sig mer ensamma och utanför just denna dag! Det skyltas i affärer och görs reklam på sociala medier med allt ifrån gosedjur, rosor, blommogram, choklad, presentkort på spa och allt därtill! Så hur är det då om man inte har en fast partner att fira med, att köpa eller få present av eller äta middag med? 

Vi har självklart öppet på Alla Hjärtans Dag (och alla andra dagar på året)! Våra sexiga tjejer kommer att finnas redo och dansa just för DIG. De kommer att vara klädda i rött – Lustens och erotikens färg! 😉  Spa upplevelsen kommer du garanterat aldrig att glömma om du väljer att spendera tid i någon utav våra jacuzzi! Vem vill inte dricka något kallt  och skåla i en varm härlig jacuzzi med en sexig kvinna i sitt knä? 😉 

Lust och begär 

Jag brukar ju halka in på det här med varför man väljer att besöka en strippklubb. Många får för sig så mycket om en förvriden verklighet, att det ska vara smutsigt och nedvärderande mot oss som jobbar här. Jag ser det tvärtom (!) Att vi som jobbar här får se en annan typ av verklighet, vi får se människor  som de inte vågar visa sig inför andra.  

Lust och begär ger oss fantasier. Fantasier som antingen hämmar oss som person eller som faktiskt lyfter oss. Här har man möjligheten att tillfredsställa vissa utav de lustar, fantasier eller begär man har. Sådant som andra kanske inte förstår, eller som man inte tror att någon annan ska förstå. Lust och begär. Något vi ofta  förknippar med erotik, passion, fetischer och/eller åtrå.  

Läs gärna ett utav mina tidigare inlägg  Längtan efter dominans. 

Behovet av närhet

Är man van att andra alltid förlitar sig på en, att alltid vara den som styr och ställer så kan man finna en tillfredsställelse av att någon annan har övertaget i en mer sexuell aspekt. Det kan vara att låta någon gå med dig i koppel, sitta på dig och piska och/eller  binda. Det kan räcka för att ge en kick, att för en stund få känna sig undergiven och släppa på kontrollen man annars alltid har. 

Andra har ett begär av närhet, men svårt att få till det i vardagen på grund av  jobb eller diverse olika anledningar. En skön och avkopplande erotisk massage är kanske vad just du behöver? Att känna sig speciell om så bara för någon timme eller två. En vacker kvinna som smeker dina sinnen kan vara mer än nog för att täcka behovet av närhet för en stund. 

Vad behöver DU? Kom redan ikväll så  kan vi hitta på något spännande tillsammans 😉 

Puss! Kenzie