Drottningen i Kinky rummet

På senaste tiden tycker jag att allt fler efterfrågat en riktig Domina. Män som längtar efter mer- Längtan efter dominans! Och drottningen i Kinky rummet är som bekant tillbaka! Om man har en längtan efter att få smaka på livet som undergiven, eller kanske lite hårdare tag helt enkelt så är Tess en given favorit hos många utav våra gäster!

Längtan efter dominans

Kanske är det en fantasi man önskar uppfylla, en fetisch eller rent utav en levnadsstil. BDSM. Hur man finner njutning av makt och smärta, dominans och underkastelse i sexuellt syfte.

Det är inte ovanligt att vi söker efter ”kickar” i livet. Det kan handla om pengar, droger, alkohol. Eller just makt. Vissa vill ha makt, andra behöver att någon annan utövar den på en. Som jag skrev så upplever jag att det blir allt vanligare med gäster som ”är undergivna”. De söker efter en Domina och har en stark längtan efter dominans eller förnedring. En smärta som övergår till njutning…

(OBS! – En vanlig missuppfattning gällande BDSM är att man blandar ihop det med övergrepp och misshandel. BDSM innebär att de som utöver detta är frivilliga och har en överenskommelse över hur relationen ska se ut gällande makt, underkastelse, rollspel. Och framförallt handlar det om gemensam njutning av alla parter.) 

Njuta och släppa loss

Pratar vi sex gillar jag när den jag är med tar för sig och visar vad han går igång på! Det behöver inte vara att man utövar BDSM för att man gillar rollspel eller att den ena är mer dominant än den andra. Jag är själv väldigt bra på att ta för mig, (läs mitt senaste inlägg Stark sexdrift.😉 )  Jag gillar att båda kan vara riktigt dominanta, men också att våga ge sig hän till den andra, lita på och tillåta sig själv att njuta och släppa loss fullständigt!

Vare sig du är ute efter dominans, underkastelse, eller helt enkelt en kväll med sexiga flickor som bjuder på show, danser, erotisk massage eller en oförglömlig stund i en jacuzzi- Så har vi det här! Receptet på en skön kväll helt enkelt. Alla dagar i veckan 21:00-07:00. Varmt välkomna!

Puss Kenzie