Hej alla kära läsare, då var det dags för mig att redovisa för min frånvaro och ni har väl märkt att jag inte har bloggat på ett tag? Nej, jag har absolut inte glömt bort er eller bloggen. Det är tvärtom för jag har tänkt mycket på bloggen den senaste tiden men inte fått ihop en stund över till att skriva. Ordet ”redovisa” fick en ny innebörd för mig i januari. Jag har nämligen börjat en kurs i företagsekonomi (samt personalekonomi). Kort och gott så är det bland det tråkigaste jag har varit med om. Finns säkert många därute som finner nöje i att analysera årsredovisningar men jag är inte en av dem. Till följd av det har jag haft brist på tid, mycket nytt att lära mig samt mycket jobb här på Club Kino.

redovisa

Redovisa

Och människor har rent allmänt ett behov av att redovisa saker, må det vara siffror eller upplevelser uttryckta i ord, eller saker man har gjort eller antalet ligg man har haft osv. Vi vill verkligen redovisa allt! Just upplevelser är sådant som jag älskar att lyssna på! En av våra tjejer kom nyligen hem från en USA resa. Hon hann med att besöka både L.A och Vegas. Alltså vilken galen tid hon hade då! Mina öron bara slukade in alla hennes ord när hon delade med sig av sin tid i USA.

redovisa

Fröken besökte bland annat Porr galan och bara det är hur coolt som helst! Alltså att få hänga med sina favorit porrskådisar in real life? Dessutom blev hon av misstag tagen för en porrskådis ett flertal gånger på mässan, skriva autografer och posera på foton till följd av det! Klart att det händer då hon är blond, svensk och superhet! Vidare så har hon även legat med några manliga porrskådisar! Självklart var min fråga om de är så bra i sängen och tydligen är de det. Helt fantastiska med andra ord! Dessutom busade hon med en kvinnlig porrskådis! Som sagt mina öron bara slukade vartenda ord! Det är helt otroligt att jag som jobbar i en bransch där ingenting längre förvånar mig blev förvånad!

redovisa

Ses vi på Club Kino? 

Slutligen vill jag fråga er om ni har legat med en porrskådis? Kanske drömt om att?  Vilken eller vilka till exempel? Ni får gärna redovisa för det i kommentarsfältet!