Naket och öppet

Har precis läst Lexies inlägg och det hon säger stämmer riktigt bra när det kommer till hur öppen man blir av att jobba här på Club KINO. Vilket jag, precis som hon är väldigt tacksam över då det bidrar till att vi som jobbar här får en väldigt öppen relation till varandra. Vi ser varandra nakna var och varannan natt, (kanske tom spenderar tid tillsammans i privatrum med samma gäst/er) Vi pratar om både trevliga och mindre trevliga ting, man märker snabbt om någon haft en mindre bra dag och det är ganska skönt att kunna vara öppen och säga att man kanske inte är på topp. Ofta kommer man snabbt på andra tankar när man väl kommer till jobbet, då det är omöjligt att inte smittas utav de andras energi! Just öppenheten med att prata sex…självklarheten som ligger i varenda människas natur! Naturligt och ändå så känsligt…

Mer sexsnack! 

Det blir väldigt mycket sex skämt, vilket man kanske på en ”vanlig arbetsplats” skulle se aningen opassande och i vissa fall kränkande med tanke på hela #Metoo. I en arbetsplats med både manliga och kvinnliga kollegor blir det kanske mer känsligt? Men jag kan även tänka att det lätt blir både stelt och aningen ”trist” när man hela tiden måste vakta sin tunga…Men vad vet jag egentligen? Jag gillar en lite råare och öppnare jargong 😉 Mer sexsnack åt folket! Den trista vardagen många har skulle bli så mycket mer spännande om man kunde slappna av och vara mer öppen utan rädslan för att bli dömd av andra! 

Den trista vardagen

Det jag märker är hur många som besöker oss kan slappna av, och som jag skrev i mitt tidigare inlägg så kommer många tillbaka, just för att de trivs. De trivs med stämningen, tjejerna, sättet de får vara sig själva på helt enkelt. 

Imorgon fredag, går vi in i februari. Januari, tränings- hetsens månad är äntligen (!) över. En månad där Den trista vardagen  tar över. Pengarna är slut redan i början av januari pga all julklappshandel och semestrar, och många väljer att ägna sin tid på gym efter jobbet. Vilket jag tycker är grymt! Missförstå mig inte! Att allt fler inser värdet i att ta hand om sig själva gynnar alla! En stark och friskare kropp gör oss alla till bättre människor! Och sexet blir bättre med ökat självförtroende! 😉 Men jag längtar till snön försvinner, jag vill ha sol, uteserveringar och jag vill se lite mer livsgnista! Den trista vardagen behöver bytas ut! 

Fram till dess hoppas jag att ni kommer hit för att spendera tiden med våra  sexiga flickor som finns på plats Alla kvällar och nätter 21:00-07:00! 

Puss& Kram Kenzie 

Inatt fick en utav storfavoriterna Nina följa med och fotas- länge sedan och man har alltid lika kul med den här damen! 🙂